Nyheter   |   Jobba hos oss

Helhetslösningar inom projektering och konstruktion

HEM / TJÄNSTER

Projektering

Vi utför projektering inom VS, ventilation, kyla, styr & regler samt yttre VA. Vi har kunnig personal inom både 2D och 3D ritningar och använder oss alltid av de senaste versionerna av AutoCAD i kombination med MagiCAD. En viktig del i vårt arbete är att kunden alltid ska få vara med och bestämma hur projekteringen ska gå till. Vi lyssnar väldigt gärna på önskemål eller lösningar ifrån kunden. Hos oss köper kunden en helhetslösning, vilket innebär att vi utför alla former av beräkningar etc. som krävs för att projekteringen ska bli komplett.

Upprättande av ramhandlingar

Vi gör handlingar för utförandeentreprenader likväl som totalentreprenader och hjälper till att skräddarsy lösningen för just ditt mål.

Utredningar

Vi utför utredningar för att skapa beslutsunderlag enligt kundens önskemål.

  • Energi- och Miljöutredningar
  • Systemutredningar
  • Statusutredningar
  • LCC – Livscykelberäkningar

Energiberäkningar

Vi arbetar med energiberäkningar av byggnader. Dessa görs med hjälp av ett program, IDA ICE. Energikraven blir hårdare och hårdare och vi behöver spara mer energi.

Entreprenadbesiktningar

Med många års erfarenhet i ryggen kan vi erbjuda entreprenadbesiktningar. Allt från stora nybyggnationer till små stambyten eller ombyggnationer. Vi utför även statusbesiktningar och kontrollbesiktningar.

CE-märkningar

Vi utför CE-märkning av system på beställning. Kontakta oss gärna för mer information om CE-märkning.

Injusteringsunderlag

När vi projekterar ett system så ingår injusteringsvärden för verifiering. Vi utför även praktiska injusteringar på beställning.

Installations- och arbetsmiljösamordning

Vi bistår gärna beställaren med installationssamordning. Personalen har gått utbildning i BAS P/U vilket innebär att vi kan ta uppdrag som byggarbetsmiljösamordnare för projektering samt utförande.

Kalkyler

Vi hjälper till att göra kalkyler som skapar beslutsunderlag för fastighetsägare och byggherrar.

Drift- och underhållsinstruktioner

På er begäran tar vi oss tiden att noggrant genomarbeta era drift- och underhållsinstruktioner. Allt från stora till små entreprenader.

Projektledning

VVS Tjänst ombesörjer olika slag av projektledningstjänster. Vi har personal till att vara projektledare samt projekteringsledare. Kontakta oss för mer information.

Kontakta oss

Telefon: 011-470 76 90
E-post: info@vvstjanst.net

Hitta oss

NORRKÖPING
Jungmansgatan 3, 602 38 Norrköping
KATRINEHOLM
Starrvägen 20, 641 49 Katrineholm

© VVS TJÄNST SVERIGE AB        Om cookies | Sitemap