Nyheter   |   Jobba hos oss

Om oss

HEM / OM OSS

VVS Tjänst Sverige AB utför projektering inom VS- och ventilationssystem, kylsystem samt övriga förekommande trycksatta gas- och luftförsörjningssystem. 

Våra medarbetare har kompetens och erfarenhet inom både 2D och 3D ritningar och använder oss alltid av de senaste versionerna av AutoCAD i kombination med MagiCAD. 

En viktig del i vårt arbete är att kunden alltid ska få vara med och bestämma hur projekteringen ska gå till. Vi lyssnar väldigt gärna på önskemål eller lösningar ifrån kunden. Hos oss köper kunden en helhetslösning, vilket innebär att vi utför alla former av beräkningar etc. som krävs för att projekteringen ska bli komplett.

I dag finns vi etablerade i Norrköping, Katrineholm och Kalmar. Bolaget som har en stark tillväxtstrategi omsatte 2019 cirka 15 Mkr och sysselsatte drygt 10 medarbetare.

VVS Tjänst Sverige AB startades 2002 och 2017 och sedan 2018 är bolaget en del av Sandbäcken-koncernen. 

2018 utsågs VVS Tjänst Sverige AB av Bisnode och Veckans Affärer till ett Superföretag. Det är ett antal högt ställda kriterier som måste uppfyllas för att bli ett Superföretag. Bland annat handlar det om att öka både omsättning och vinst samtidigt som företaget måste visa på stabilitet och långsiktighet i affären. Kriterierna måste uppfyllas minst fyra år i rad för att komma med på den exklusiva listan. Det är endast är en knapp promille av Sveriges företag som uppfyller kraven och kan titulera sig Superföretag 2018. Läs mer här

Kontakta oss

Telefon: 011-470 76 90
E-post: info@vvstjanst.net

Hitta oss

NORRKÖPING
Jungmansgatan 3, 602 38 Norrköping
KATRINEHOLM
Starrvägen 20, 641 49 Katrineholm
KALMAR
Skeppsbrogatan 55, 392 31 Kalmar

© VVS TJÄNST SVERIGE AB        Om cookies | Sitemap