Nyheter   |   Jobba hos oss

 

Henrik Wastesson, VD på nystartade Trisec Automation AB

​Sandbäckens etablerar Trisec Automation AB – Henrik Wastesson utsedd till VD

Sandbäckens tar nu ytterligare ett steg i sin strategiska satsning att erbjuda marknaden energieffektiva tjänster inom fastigheter och industriella miljöer genom att etablera ett nytt bolag - Trisec Automation AB.

Bolaget kommer tillsammans med systerbolaget, Trisec AB, att erbjuda marknaden enskilda och sammansatta tjänster och lösningar inom el, energi, ventilation, kyla och styr & regler.

Till VD för Trisec Automation AB har Henrik Wastesson utsetts. Henrik kommer närmast från Schneider Electric och rollen som Team-manager för bolagets verksamheter i delar av Östergötland, Sörmland och Gotland. Henrik har lång och bred branscherfarenhet av att utveckla verksamheter, både som anställd och som egen företagare.

- Jag hälsar Henrik varmt välkommen. Henriks bakgrund och erfarenhet kommer att bli viktiga  framgångsfaktor för Trisecs fortsatta utveckling.  Efterfrågan av Trisecs tjänster är redan nu stor och vi kommer initialt att lägga ett stort fokus på att rekrytera fler duktiga medarbetare till våra olika team.  Vårt mål är att vi, inom en snar framtid, kommer att kunna erbjuda en attraktiv och långsiktig samarbetspartner inom ett betydligt större geografiskt område än vad vi kan idag, säger André Roos, Affärsutvecklingschef tillika chef för Sandbäckens region Öst.

Trisec AB förvärvades av Sandbäckens i slutet av 2020 och har sitt säte i Norrköping. Det nystartade bolaget Trisec Automation AB kommer att utgå från Linköping och tillsammans kommer de nu att möta marknaden under varumärket Trisec Energi. Läs mer om på www.trisecenergi.se

För mer information kontakta

André Roos, Affärsutvecklingschef 

Telefon: 076-000 26 01
E-post: andre.roos@sandbackens.se

Kontakta oss

Telefon: 011-470 76 90
E-post: info@vvstjanst.net

Hitta oss

NORRKÖPING
Jungmansgatan 3, 602 38 Norrköping
KATRINEHOLM
Starrvägen 20, 641 49 Katrineholm
KALMAR
Skeppsbrogatan 55, 392 31 Kalmar

© VVS TJÄNST SVERIGE AB        Om cookies | Sitemap