Nyheter   |   Jobba hos oss

 

VVS Tjänst etablerar sig i Katrineholm

och Kent Skytt utsedd till platschef. VVS Tjänst fortsätter sin offensiva tillväxtstrategi och etablerar nu ytterligare ett platskontor, denna gång i Katrineholm.

– Våra tjänster är starkt efterfrågade och det är vår strategi att fortsätta etablera oss på utvalda orter där vi ser en stor efterfrågan från marknaden. Tidigare har vi utgått från Norrköping, men just nu pågår etablering av platskontor för fullt, både i Växjö och Kristianstad, säger Sofia Lundborg, VD. Kent Skytt har utsetts till platschef. Kent kommer närmast från rollen som handläggare/uppdragsledare och besiktningsman inom Forell VVS-Ingenjörer men har tidigare arbetat som bland annat filialchef och servicechef inom YIT (nu Caverion). 

– VVS Tjänst har historiskt sett haft många spännande uppdrag i Katrineholm och när vi nu etablerar oss med ett platskontor kommer vi att finnas närmare våra kunder. Vår ambition är att vi ska växa och ta större marknadsandelar i här Katrineholm med omnejd, säger Kent Skytt, Platschef. VVS Tjänst erbjuder sina kunder kompletta helhetslösningar, från rådgivning, utredning och projektering till kontroll och besiktningar. Bolaget utför även energiberäkningar, upprättar ramhandlingar, drift- och underhållsinstruktioner och erbjuder installationssamordning samt kalkylering.

Kontakta oss

Telefon: 011-470 76 90
E-post: info@vvstjanst.net

Hitta oss

NORRKÖPING
Jungmansgatan 3, 602 38 Norrköping
KATRINEHOLM
Starrvägen 20, 641 49 Katrineholm
KALMAR
Skeppsbrogatan 55, 392 31 Kalmar
STOCKHOLM
Lindetorpsvägen 17, 1 tr, 121 63 Stockholm

© VVS TJÄNST SVERIGE AB        Om cookies | Sitemap